Новини коледжа

Новини

Сторітелінг на занятті з математики за темою "Функції, їх властивості та графіки"

Викладач Чорна А. М. провела відкрите заняття з математики в групі "А" ІІ курсу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа.

Тренінг по наданню домедичної допомоги потерпілому

Вихідні проводимо з користю! 20-21 лютого 2021 року було проведено тренінг для юнаків та юначок НСОУ «Пласт» станиця Кам‘янець-Подільський по наданню домедичної допомоги потерпілому.

Техногенні небезпеки та їхні наслідки. Хімічна безпека.

Викладач Кам'янець-Подільського медичного коледжу Сушарник Л.К. у групі студентів 2 курсу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа провела відкрите практичне заняття з теми: "Техногенні небезпеки та їхні наслідки. Хімічна безпека".

День Соборності України

День Соборності України

День Соборності України - ознака солідарності усього українського народу.
Повагу до цього свята виражають і студенти нашого Кам'янець- Подільського медичного коледжу.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом cтуденти Кам'янець-Подільського медичного коледжу провели флешмоб #TogetheragainstAIDS, метою якого є привернення уваги студентства до проблеми ВІЛ/СНІДу.

Cпеціальне об’єктове тренування

Cпеціальне об’єктове тренування

Згідно з наказом по Кам’янець-Подільському медичному коледжу від 08.10.2020 року «Про підготовку і проведення спеціального об’єктного тренування з цивільного захисту» було проведене спеціальне об’єктове тренування за темою: «Дії керівного складу, комісії з Надзвичайних ситуацій, штабу цивільного захисту у разі ліквідації пожежі».

Онлайн іспит з «Основ охорони праці та охорона праці галузі»

Онлайн іспит з «Основ охорони праці та охорона праці галузі»

У Кам‘янець-Подільському медичному коледжі розпочалося сесія у студентів ІІІ курсу спеціальності 224 Технології медичної діагностики та лікування. Іспит з дисципліни «Основи охорони праці та охорона праці галузі», викладач Мошак Т.М. проведено в дистанційному синхронному режимі з дотриманням автентифікаціі студентів.