Новини коледжа

Новини

СНІД стосується кожного!

До Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом в  Камянець-Подільському фаховому коледжі культури і мистецтв  відбулась бінарна лекція-бесіда з елементами ігрової діяльності на тему: «СНІД стосується кожного!»

16 днів проти насильства 2.0

Продовжуючи тему Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства", 30 листопада до Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу завітали: капітан поліції Микола КУЛІШ ПОГ СПОГ ВВзГ, старший лейтенант поліції Денис ФЕДОРОВ  ПОГ СПОГ ВВзГ, лейтенант поліції Богдан ГОНЧАРУК ПОГ СПОГ ВВзГ для зустрічі зі здобувачами освіти ІфА, ІфБ, Іф/лВ.

Надання першої домедичної допомоги

Першочергове завдання кожного - володіти усіма навичками надання першої  домедичної допомоги, не дивлячись ні на вік, ні на статус.

Учні 9-х класів з метою набуття навичок надання першої домедичної допомоги відвідали Кам'янець-Подільський медичний фаховий коледж.

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

У рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" студенти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу ІІфА і ІІфБ (керівники Ігор Криворучко  та Ольга Матвійчук )відвідали Кам'янець - Подільську центральну міську бібліотеку імені Костя Солухи, де відбувся правовий діалог "Вмій себе захистити".

Перемога в обласному етапі ХХlV Міжнародного конкурсу

Перемога в обласному етапі ХХlV Міжнародного конкурсу

Вітаємо із перемогою в обласному етапі ХХlV Міжнародного конкурсу знавців рідної мови імені Петра Яцика серед студентів фахової передвищої освіти Хмельницької області Юлію Христофор, студентку І курсу спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Лікувальна справа, яка посіла І місце (викладач Анна Якубовська)

Міжнародний день студента

У Кам'янець - Подільському медичному фаховому коледжі  святкували  Міжнародний день студента. Дякуємо ЗСУ за мирне небо над головою та можливість відчути молодим смак щасливого студентства!

Зустріч голови Хмельницької  обласної ради Віолетти Лабазюк зі студентами

Зустріч голови Хмельницької обласної ради Віолетти Лабазюк зі студентами

У місті Хмельницький відбулась зустріч голови Хмельницької  обласної ради Віолетти Лабазюк зі студентами вищих навчальних закладів та закладів передвищої освіти з нагоди  Міжнародного дня студента.

Чемпіонат Кам'янець - Подільської громади з волейболу

З 14 по 16 листопада 2023 року відбувся відкритий Чемпіонат Кам'янець - Подільської громади з волейболу серед закладів фахової передвищої освіти (дівчата)

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення ними необхідності вироблення звички дотримання правил поведінки на дорозі в Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі з 06 по 10 листопада 2023 року, було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.