Новини коледжа

Новини

Майстер-клас з першої допомоги

Проведений майстер-клас з першої допомоги для здобувачів освіти першого курсу відділення «Агрономія».

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

В Кам'янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбувся І етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Відповідно до указу Президента України «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 571.

Сесія курсу LifeSkills

Здобувачі освіти першого курсу Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу мали можливість покращити свої життєві навички, необхідні для гармонізації свого існування у суспільстві. Це стало можливим через їх участь у сесії курсу LifeSkills від Товариства Червоного Хреста України в Кам'янці-Подільському.

Відкриття навчального року Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл (Джура)

У Кам'янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулося відкриття навчального року Всеукраїнської дитячо - юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Тема: гострі респіраторні інфекції

На базі Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжа під керівництвом викладача інфектології Ткач Л.І. відбулося заняття для слухачів Університета третього віку.

Молодь як агенти поведінкових змін

Здобувач освіти IV курсу, спеціальності 223 Медсестринство ОПП Лікувальна справа Максим КОВАЛЬ, пройшов шестиденний тренінг для молодих інструкторів за методикою YABC — «Молодь як агенти поведінкових змін». Тренінг був організований Українським Червоним Хрестом за підтримки Данського Червоного Хреста, та відбувався у Львові.

Всеукраїнський урок єдності

Здобувачі фахової передвищої освіти та викладачі Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики України взяли участь у національному проєкті з медіаграмотності «Фільтр», приєднавшись до телевізійного уроку «Всеукраїнський урок єдності». Метою ініціативи є підвищення рівня стійкості українців до пропаганди та вдосконалення навичок критичного мислення. Наприкінці уроку здобувачі фахової передвищої освіти пройшли тест-гру, отримавши QR-код.

Тема: "Стафілокок, І - ІV етапи дослідження"

В групі здобувачів освіти ІІІ курсу спеціальності 224 Технології медичної діагностики та лікування проведено відкрите практичне заняття з освітнього компонента "Мікробіологія з основами імунології та технікою мікробіологічних досліджень" з теми:"Стафілокок, І - ІV етапи дослідження".

Захід 'У срібнім сяйві прожитих років"

У Кам'янець - Подільському медичному фаховому коледжі з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку  відбувся виховний захід 'У срібнім сяйві прожитих років", який підготували здобувачі освіти ІІфБ (керівник групи Ольга Матвійчук ).