Новини коледжа

Новини

Відкрилась "зона відпочинку"

У закладі відкрилась "Лаундж зона" ( зона відпочинку), яка стала реалізацією молодіжного проєкту, задуманого представниками студентського парламенту коледжу під час сесії SPRINT та втілена в життя за допомогою наших надійних друзів - Кам'янець Подільського міського Товариства Червоного Хреста України за підтримки Датського Червоного Хреста.

Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю здобувачів освіти та усвідомлення ними необхідності вироблення звички дотримання правил поведінки на дорозі в Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі з 13 квітня по 17 квітня 2024 року, було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Міжнародний день спеціаліста лабораторної діагностики

Лабораторна медицина - галузь, що є невід’ємною складовою сучасного діагностичного процесу.

Напередодні Міжнародного дня спеціаліста лабораторної діагностики відбувся професійно орієнтований захід: «Лаборант - це престижно!»

Завітали у дошкільний навчальний заклад «Усмішка»

Здорова людина - це про її фізичне, емоційне та психічне здоров’я. Про це потрібно дбати з дитинства.

Безцінний скарб - здоров'я

У Всесвітній день здоров'я, у центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи відбулась зустріч на тему: "Безцінний скарб - здоров'я!".

Основи і принципи здорового способу життя

Здобувачі освіти  Кам'янець-Подільського медичного фахового  коледжу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа ІІІ курсу групи В - Лілія Мазур, Катерина Столяр, Каріна Цьомко, Софія Мамалицька під керівництвом куратора Ганни Дзікевич провели просвітницьку лекцію на тему: «Основи і принципи здорового способу життя!» для учнів 5-Б класу Ліцею 3, класовод Ольга Константинова до Всесвітнього дня здоров'я.

Всеукраїнський день Здоров'я

Здобувачі освіти Кам'янець-Подільського медичного фахового  коледжу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа ІІ курсу групи "А" та "Б" провели просвітницьку акцію для жителів міста до Всеукраїнського дня Здоров'я.

Лекційна бесіда «Твоє здоровʼя в твоїх руках»

Hапередодні Всесвітнього дня здоровʼя, здобувачі освіти | курсу групи Б спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Лікувальна справа: Ходорська Каріна, Щербань Наталія, Сливчук Роман, Майструк Данііл (керівник групи Олена Сабадаш) завітали до здобувачів освіти 10 класу Камʼянець-Подільського ліцею Nº8, де провели лекційну бесіду «Твоє здоровʼя в твоїх руках»

Здоров'я - це неймовірне благо

Здоров'я - це неймовірне благо, дароване людині. Саме про це велася мова на зустрічі Оксани ГРИГОРЕНКО, медичного директора Центру сімейної медицини, зі здобувачами освіти Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу.