Новини коледжа

Новини

День героя

Вшановуючи та підтримуючи наших героїв, спільнота Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу долучилася до велопробігу, присвяченого воїнам полку Азов, який організувала Староушицька територіальна громада, оскільки одним із воїнів полку, які вже рік перебувають у полоні, є випускник коледжу Павло КРАЧАН.

Лаборант -це престижно

Здобувачі освіти ІІ курсу спеціальності 224 Технології медичної діагностики та лікування разом з викладачем Грек Л.С. провели акцію в місті «Лаборант -це престижно».

Засідання МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК

У Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулось засідання МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК, де молоді науковці представили свої науково-дослідницькі роботи під керівництвом досвідчених викладачів. Дякуємо доповідачам за гарні науково-дослідницькі проєкти. Сподіваємось, що здобутий досвід стане фундаментом для подальших професійних звершень!

Школа джур та школа виховників джур

23 травня - День Героїв, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність Української держави. Цьому дню навчальні заклади фахової передвищої освіти міста Кам'янця-Подільського  приурочили інструкторсько - методичне заняття "Школа джур та школа виховників джур".

День відкритих дверей

Відбувся день відкритих дверей в Кам‘янець-Подільському медичному фаховому коледжі.

Краса Подільської вишиванки

У День вишиванки в Камʼянець-Подільському медичному фаховому коледжі відбувся відкритий виховний захід: «Краса Подільської вишиванки» за участю гостей - учнів 10 класу Ліцею 13.

Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертензією

Артеріальна гіпертензія – одне з найбільш поширених хронічних захворювань у світі та в Україні зокрема. З 2006 року Всесвітня Ліга Гіпертонії (World Hypertension League) за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) встановили щорічні події, присвячені цій темі, на 17 травня.

Своєчасна діагностика захворювань-здорова нація

Своєчасна діагностика захворювань-здорова нація

Сучасна медицина досягла такого рівня розвитку, що багато захворювань виліковуються на ранніх стадіях.  І в першу чергу завдяки лабораторним дослідженням. Саме вони допомагають виявити порушення в організмі,  підтвердити чи спростувати попередній діагноз та призначити правильне лікування.

International Nurses Day

Всесвітній день медичної сестри та медичного брата (International Nurses Day), які забезпечують пацієнтам турботу і піклування. Ваша чуйність і увага допомагають одужати.