Інформаційна виховна година

Інформаційна виховна година

Інформаційна виховна година інтерактивного характеру «Людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека – найвища соціальна цінність»

23 квітня в Кам'янець - Подільському медичному фаховому коледжі з нагоди Всесвітнього дня охорони праці  відбулася інформаційна виховна година інтерактивного характеру «Людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека – найвища соціальна цінність», яку підготувала інженер з охорони праці та викладач освітнього компонента «Громадянська освіта» Тетяна МАЗУР. Також на заході був присутній представник Кам`янець-Подільського районного відділу ГУ ДСНС України в Хмельницькій області начальник караулу №5 аварійно-рятувальної частини Володимир Онуфрийчук. Виховний захід відвідали учні 5-Б класу НВК №3 разом з класним керівником Ольгою Костантиновою.

Пріоритетним завданням для адміністрації та педагогічного колективу коледжу є створення безпечних умов навчання для здобувачів освіти. 

Метою проведення заходу було: ознайомити здобувачів освіти з поняттями «пожежна безпека», «електробезпека», «перша допомога потерпілому», «мінна небезпека»; дії під час виникнення небезпечних умов при виконанні трудових обов’язків; при використанні електроприладів.


23.04.2024