Новини коледжа

Новини

Зустріч з Іванною Стефʼюк

Здобувачі освіти Камʼянець- Подільського медичного фахового коледжу першого року навчання групи А (керівник групи Богдан Школовий) та групи Б ( керівник групи Людмила Вінницька) спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа відвідали Центральну міську бібліотеку імені Костя Солухи, де відбулася творча зустріч з письменницею, літературознавицею та етнографинею Іванною Стефʼюк.

Всесвітній День ментального здоров'я

10 жовтня - Всесвітній День ментального здоров'я у світі та в Україні і це - ідеальний привід нагадати, що піклування про себе та про своє ментальне здоров`я - найважливіший крок на шляху до відчуття щастя. Важливо пам`ятати це основа нашого добробуту, яке дозволяє нам долати стреси та труднощі у житті.

Урочиста педрада

Директор коледжу Віктор КЛИМ привітав присутніх з Днем працівників освіти, проінформував про підсумки педагогічної та супровідної діяльності працівників коледжу. Та нагородив грамотами викладачів та працівників коледжу.

Благодійний медичний форум MEDTALK

Здобувачі освіти Камʼянець-Подільського медичного фахового коледжу мали можливість долучитися до Благодійного медичного форуму MEDTALK, де збагатили свій кругозір у сфері медицини.

Об’єктові тренування з питань цивільного захисту щодо дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні пожеж

Об’єктові тренування з питань цивільного захисту щодо дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні пожеж

В Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі  відбулися показові об’єктові тренування з питань цивільного захисту щодо дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні пожеж з учасниками освітнього процесу на тему: «Дії керівного складу, формувань цивільного захисту, персоналу та здобувачів освіти коледжу  в разі пожежі у приміщеннях коледжу».

День працівника освіти

Завдяки нашим Збройним Силам України у Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулося  урочисте святкування Дня працівника освіти.

День захисників та захисниць України

День захисників та захисниць України

В День захисників та захисниць України, колектив Камʼянець- Подільського медичного фахового коледжу схилив голови в загальнонаціональній хвилині мовчання, вшанувавши памʼять полеглих Героїв. Тих, хто віддав життя за кожну мирну хвилину нашого життя, за кожного з нас. Вічна памʼять нашим Героям! Слава Україні! Героям слава!

День захисників та захисниць України

1 жовтня в Україні відзначається День захисників та захисниць України. З цієї нагоди здобувачі освіти Камʼянець- Подільського медичного фахового коледжу Михайлюк Анна(Іф/лГ), Атаманюк Іван (Іак), Тимченко Олександр (ІІак), Кривіцький Богдан (ІVфА)долучилися до благодійного забігу на підтримку поранених військовослужбовців. Забіг відбувся на Європейській площі 29 вересня 2024 року.

Всесвітній день серця

Людське серце – це дивовижний орган, витривалий та працьовитий, який безперестанно працює протягом усього нашого життя.