Новини коледжа

Новини

Тиждень з охорони праці та безпеки життєдіяльності

Тиждень з охорони праці та безпеки життєдіяльності

Пріоритетним завданням для адміністрації та педагогічного колективу коледжу є створення безпечних умов навчання для здобувачів освіти. В зв`язку з цим в коледжі з 22 квітня по 26 квітня проведено Тиждень з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Квест "Герої і події вільного міста"

Квест "Герої і події вільного міста"

Представники студентського парламенту Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу взяли участь у квесті "Герої і події вільного міста" з нагоди відкриття туристичного сезону 2024 "Кам'янець - ремісничий. Відродження епох" й 650 річниці впровадження Магдебурзького права та вольностей на Поділлі.

Фотоконкурс "Сім'я, родина, рід, які слова святі, вони потрібні кожному в житті"

У Кам'янець - Подільському медичному фаховому коледжі завершився перший етап Всеукраїнського фотоконкурсу - виставки " Сім'я, родина, рід, які слова святі, вони потрібні кожному в житті"

Брейн - ринг "Кам'янець крізь віки"

25 квітня 2024 року здобувачі освіти Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу Олексій Юник (ІІфВ) та Антон Назаренко (ІІфА) взяли участь в історичному брейн - ринзі "Кам'янець крізь віки", який проходив у Молодіжному центрі в рамках відкриття туристичного сезону.

Чемпіонат з легкої атлетики серед навчальних закладів міста

24-25 квітня 2024 року відбувся відкритий чемпіонат з легкої атлетики серед навчальних закладів міста (вікова група 2006 - 2009 р.н.)

Інформаційна виховна година

Інформаційна виховна година інтерактивного характеру «Людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека – найвища соціальна цінність»

Профілактика булінгу у студентському середовищі

Відбулося чергове засідання керівників академічних груп Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу у формі інтерактивного заняття з елементами тренінгу "Профілактика булінгу у студентському середовищі".

Благодійного медичного форуму MEDTALK

Здобувачі освіти Камʼянець- Подільського медичного фахового коледжу мали можливість долучитися до Благодійного медичного форуму MEDTALK, де збагатили свій кругозір у сфері медицини. У форумі прийняли участь 20 успішних відомих у галузі медицини та комунікацій фахівців, керівників клінік, засновників брендів в галузі охорони здоровʼя Тернополя, Києва, Львова, Ужгорода.