Новини коледжа

Новини

Scientia - potentia est

«Scientia - potentia est» — «знання — сила». Під таким гаслом 13 березня 2024 року проведено практичне заняття з освітнього компонента Внутрішня медицина у першій підгрупі групи «В» третього курсу спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Лікувальна справа викладачем Тетяною Мошак на тему «Атеросклероз. Ішемічна хвороба серця. Стенокардія. Етапи медсестринського процесу"».

Docendo discimus - Навчаючи навчаюсь

Конференція на тему «Атеросклероз  -  причини та наслідки», яку 13 березня 2023 року провела заступник директора з навчальної роботи Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу Тетяна Мошак для слухачів Університету третього віку ТЦСО «Турбота», переросла у інтерактивний дебрифінг з обговорення проблеми серцево - судинних захворювань в умовах сьогодення.

Bідкритo Молодіжний простір

Здобувачі освіти групи Іл/фВ Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу відвідали нещодавно відкритий Молодіжний простір, яким опікується харизматична команда Товариства Червоного Хреста України в Кам'янець-Подільському.

Створення і розвиток Кам'янець-Подільської міської лікарні

У групі ІІл/фВ Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу відбулась відкрита пара з предмета математика на тему: " Обчислення об'ємів та площ поверхонь фігур через математичне дослідження історії створення і розвитку Кам'янець-Подільської міської лікарні".

Зустріч з Дафною Максимов Шарон

Здобувачі освіти других курсів Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу мали онлайн - зустріч з Дафною Максимов Шарон - освітнім психологом, міжнародним експертом по роботі з травмою у дітей і підлітків, керівником міжнародного проєкту Хібукі - терапія. Мова йшла про бібліотерапію, яка є складним поєднанням книговедення, психології та психотерапії.

Кобзар у Кам'янці

У Кам'янець-Подільський медичний фаховий коледж завітали працівники Кам'янець - Подільського державного історичного музею Ольга Венгрова та Лілія Валяровська, щоб провести для здобувачів освіти перших курсів музейну годину "Кобзар у Кам'янці" присвячену 210-ій річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Захоплююча розповідь про митця відкрила нові несподівані сторінки його життя.

Єднаймо душі словом Кобзаря

Єднаймо душі словом Кобзаря

Кам'янець-Подільський медичний фаховий коледж долучається до флешмобу "Єднаймо душі словом Кобзаря! " з нагоди 210 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка великого українського поета, художника, громадського діяча.

Відкриття Молодіжного простору

Здобувачі освіти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу взяли участь у відкритті Молодіжного простору створеного Товариством Червоного Хреста України в Кам'янець-Подільському за фінансової підтримки Данського Червоного Хреста у партнерстві з SOS Штаб громадянської оборони.

Фрідріх Віталіна "Ой, ти місяцю"

Віталіна Фрідріх - здобувач освіти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Лікувальна справа ІІІ курсу групи А, солістка народної музичної студії "Нове тисячоліття" Кам'янець-Подільського міського будинку культури, талановита донька своїх батьків.