Новини коледжа

Новини

Міжнародна проектна діяльність як складова розвитку професійної майстерності спеціалістів медсестринства

Міжнародна проектна діяльність як складова розвитку професійної майстерності спеціалістів медсестринства

16 грудня викладачі та здобувачі освіти Кам ‘янець-Подільського медичного фахового коледжу набули неоціненного досвіду, взявши участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції: «Міжнародна проектна діяльність як складова розвитку професійної майстерності спеціалістів медсестринства», яка була проведена на базі Вищої Школи Агробізнесу в Ломжі (Польща) за участі співорганізаторів КЗ «Костянтинівський медичний фаховий коледж» (Україна).

Андріївські вечорниці «Ой, Андрію, даруй нам надію!»

Серед зимових свят виділяється мабуть найцікавіше – день Андрія Первозваного, чи як його ще називають у народі Калита. Свято припадає на 13 грудня і є логічним продовженням молодіжних гулянь, де хлопці та дівчата шукали собі пару для майбутнього подружнього життя. Звичаї та обряди мають дохристиянський характер: ворожіння, закликання, ритуальне кусання калити. 13г рудня у стінах гуртожитку Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу відбулися Андріївські вечорниці, проведення яких вже стало хорошою традицією підкерівництвом вихователя Оксани Оксана Бурденюк Відтворивши обряд проведення вечорниць відбулись веселі забави, і душевні розмови, і смачні вареники. А головним є те, що знову вдалось порину в ту атмосферу свята, яка не підвладна плину часу та зміні поколінь.

Конкурс на заміщення посади директора

Конкурс на заміщення посади директора

Хмельницька обласна рада оголошує конкурс на заміщення посади директора Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Традиційно відзначаємо Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

Тестування процедур. День четвертий.

Тестування процедур шляхом навчання інструкторів першої допомоги серед викладачів та студентів з метою поширення досвіду серед населення.

Проєкт «На сторожі життя». День третій

Реалізація проєкту «На сторожі життя», який здійснюється за фінансової підтримки Міністерство молоді та спорту України дала змогу українським учасникам пізнати: історичну, релігійну, культурну спадщину регіону Підляшшя.

Функціонування навчального центру першої допомоги. День другий.

Створення та відпрацювання моделі функціонування віртуального комунікативного навчального центру першої допомоги.

Українсько-польське інтеграційне спілкування. День перший

Українсько-польське інтеграційне спілкування. День перший

Вступна зустріч. Вітання Ректора Вищої Школи Агробізнесу. Ознайомлення з програмою зустрічей з питань інтеграції та навчання. Українсько-польське інтеграційне спілкування, знайомство учасників.

Українсько-Польський проєкт обміну молоддю 2021

Українсько-Польський проєкт обміну молоддю 2021

Студенти та викладачі КПМФК виїхали до республіки Польща для реалізації проєкту обміну молоддю «На сторожі життя» за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України