Новини коледжа

Новини

Буковинський державний медичний університет

До нашого коледжу завітали викладачі та здобувачі освіти Буковинського державного медичного університету. Декан Олександр Буряк розповів нашим студентам про правила прийому до університету, а керівник центру симуляційної медицини БДМУ Віталій Смандич разом зі своїми колегами та здобувачами освіти показали та дали змогу відпрацювати на манекенах інтубацію трахеї, введення оро- та назофарингеальної трубок.

Брейн-ринг "Кам'янець і Магдебурзьке право"

Команда здобувачів освіти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу у складі Назаренко Антона (ІІфА) та Юника Олексія (ІІфВ) взяли участь у історичному брейн-рингу "Кам'янець і Магдебурзьке право", який проходив у Ратуші Кам'янець-Подільського державного історичного музею-заповідника. В ньому взяли участь 12 навчальних закладів міста вищої та передвищої освіти.  Більш як двогодинний марафон знань з історії рідного міста показав, що молодь чудово володіє історією рідного краю.Дякуємо організаторам за неймовірну атмосферу, нові можливості та чудові враження!

YABC «Молодь, як агенти поведінкових змін»

Інструктори ініціативи YABC, волонтери Кам'янець-Подільської міської організації Товариства Червоного Хреста України, здобувачі освіти ІV курсу Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу Дарія Байцурак і Максим Коваль провели сесію з YABC для здобувачів освіти першого курсу коледжу.

Активний діалог "Кожен з нас воїн"

В переддень другої річниці повномасштабного вторгнення окупантів на Україну в Центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи відбувся активний діалог "Кожен з нас воїн", де учасник бойових дій з перших днів війни Павло Білоус поділився своїм військовим та життєвим досвідом із здобувачами освіти Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу груп ІІІфБ та ІІфА (керівник групи Ігор Криворучко).

Ініціатива Life Skills

Волонтери напряму Гуманістична освіта Кам'янець-Подільської міської організації Товариства Червоного Хреста України Максим Коваль і Лілія Мазур провели чергову сесію з Життєвих навичок для активних учасників Студентського парламенту Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу.

Медсестринський процес при артеріальній гіпертензії, гіпертонічних кризах

В Камʼянець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулося показове практичне заняття з освітнього компоненту Внутрішня медицина з теми: «Медсестринський процес при артеріальній гіпертензії, гіпертонічних кризах» на спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Акушерська справа ІІ курсу групи Б.

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

Цей день про людей, які загинули першими у боротьбі за права і гідність українського народу, ідеали демократії та європейське майбутнє. Сьогодні у Кам'янець-Подільському медичному фаховому коледжі згадували нашого земляка Анатолія Петровича Корнєєва.Він загинув рівно 10 років тому, 20 лютого 2014 року. Яким він був, розказав присутнім його однокласник- Славко Полятинчук, працівник Центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи, регіональний координатор "Активна громада Кам'янця-Подільського".
Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе навіки!

Вітаємо Максима Коваля

Вітаємо Максима Коваля - здобувача освіти четвертого курсу групи Б спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа Кам'янець- Подільського медичного фахового коледжу, лідера студентського парламенту коледжу, Лідера волонтерів Товариства Червоного Хреста України в Кам'янці - Подільському і просто дуже хорошу людину з черговим досягненням - із обранням до керівного складу Молодіжної ради при Кам'янець - Подільському міському голові!