Новини коледжа

Новини

Чемпіонат Кам'янець - Подільської громади з волейболу

З 14 по 16 листопада 2023 року відбувся відкритий Чемпіонат Кам'янець - Подільської громади з волейболу серед закладів фахової передвищої освіти (дівчата)

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення ними необхідності вироблення звички дотримання правил поведінки на дорозі в Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі з 06 по 10 листопада 2023 року, було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Діабет: його причини, ознаки, наслідки

До Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом, було проведено лекцію-бесіду з елементами наочності на тему: "Діабет:  його причини, ознаки, наслідки" для здобувачів освіти Кам'янець-Подільського фахового коледжу культури і мистецтв.

Візит до коледжу Президента Товариства Червоного Хреста України Миколи Єфремовича Поліщука

До Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу завітав Президент Товариства Червоного Хреста України Микола Єфремович Поліщук разом з головою Товариства Червоного Хреста в Кам'янці-Подільському Ігором Земсковим.

Доброчесність, яка противиться прийдешньому злу, називається хоробрістю

В Кам'янець - Подільському медичному фаховому коледжі з нагоди Міжнародного дня академічної доброчесності  відбулася інформаційна виховна година інтерактивного характеру «Доброчесність, яка противиться прийдешньому злу, називається хоробрістю»

Перші з Честю

До Кам‘янець-Подільського медичного фахового коледжу зі словами вдячності про допомогу відділу прикордонної служби тип «С» завітав випускник коледжу Владислав МАРТИНОВИЧ, який передав прапор з підписами бійців.

Написання  Радіодиктанту національної єдності

Викладачі та здобувачі освіти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу долучилися до написання Радіодиктанту національної єдності.

Скарби писемні - скарби вічні

З нагоди Дня української писемності і мови в центральній бібліотеці імені Костя Солухи відбувся конкурс читців поезії "Скарби писемні - скарби вічні".