Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення ними необхідності вироблення звички дотримання правил поведінки на дорозі в Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі з 06 по 10 листопада 2023 року, було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. 

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху керівники академічних груп разом з інженером з охорони праці Тетяною Мазур, фахівцями ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, інспектором СЮП ВП Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області Петром Придругою, інспектором ВРПП Кам’янець-Подільського РУП лейтенантом поліції Максимом Підліснюком, державною пожежно-рятувальною частиною № 5 державного пожежно-рятувального загону № 2 головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області (м. Кам’янець-Подільський), провели просвітницьку роботу, щодо заходів з попередження дорожньо-транспортного травматизму. 

Здобувачі освіти спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Лікувальна справа: Дарія Байцурак, Максим Коваль, провели майстер-клас з надання першої медичної допомоги потерпілим в ДТП.


10.11.2023