Відкрилась "зона відпочинку"

Відкрилась "зона відпочинку"

❤️День 18 квітня 2023 року для колективу Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу став особливо приємним! В цей день у закладі відкрилась "Лаундж зона" ( зона відпочинку), яка стала реалізацією молодіжного проєкту, задуманого представниками студентського парламенту коледжу під час сесії SPRINT та втілена в життя за допомогою наших надійних друзів - Кам'янець Подільського міського Товариства Червоного Хреста України за підтримки Датського Червоного Хреста.

☝️На завершення заходу фасилітатор, лідер волонтерів, лідер студентського парламенту коледжу та головний реалізатор проєкту Максим Коваль проінформував присутніх про зміст емблеми Червоного Хреста, його різновиди в країнах з іншими релігіями, акцентував увагу на відмінностях між логотипом і емблемою Червоного Хреста.

????Подія відбулась в день 106 річниці з дня заснування Українського Червоного Хреста, що підкреслює багаторічну плідну співпрацю колективу Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу з колективом осередку  Українського Червоного Хреста у місті Кам'янець - Подільський.

❤️Користуючись нагодою, вітаємо увесь потужний  колектив Кам'янець - Подільського міського Товариства Червоного Хреста України з черговою річницею та зичимо усяких гараздів, міцного здоров'я, звершень нових грандіозних проектів, щасливих подій та Перемоги!

18.04.2024