Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. 7 грудня 2021 року в групі Б І курсу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа проведено виховну годину "Зупинімо насилля разом!" куратор Антоніна Возович.

Більше світлин у альбомі Фотогалереї

З 6 грудня до 12 грудня проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини. 7 грудня 2021 року в групі А І курсу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа проведено виховну годину "Знай свої права та обов'язки" куратор Тетяна Мазур, викладач Вікторія Семенова.

Більше світлин у альбомі Фотогалереї

7 грудня 2021 року в групі В І курсу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа проведено виховну годину "Подорож країною Закону та Права!", куратор Ганна Дзікевич. З 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». Були запрошені викладач юридичних дисциплін - Ірина Будняк та куратор групи П-322 відділення Право - Ірина Ліщинська відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець - Подільського фахового коледжу Закладу вищої освіти «Подільського державного університету», з метою формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Більше світлин у альбомі Фотогалереї

В рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» 07.12.2021 року проведена інформаційно-виховна година «Права та обов`язки студентів. Насильство в сім`ї» інспектором ювенальної превенції Вікторією Сіньковою для студентів КПМФК спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа ІІ курсу групи В (куратор Олеся Ксьоншкевич)

Більше світлин у альбомі Фотогалереї

Долучилися і до Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» студенти спеціальності 224 Технології медичної діагностики та лікування ІІІ курсу. 09.12.2021 року проведена виховна година на тему: "Міжнародний день прав людини", куратор Матвійчук О.М.

Більше світлин у альбомі Фотогалереї


25.12.2021