Новини коледжа

Новини

Краса Подільської вишиванки

У День вишиванки в Камʼянець-Подільському медичному фаховому коледжі відбувся відкритий виховний захід: «Краса Подільської вишиванки» за участю гостей - учнів 10 класу Ліцею 13.

Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертензією

Артеріальна гіпертензія – одне з найбільш поширених хронічних захворювань у світі та в Україні зокрема. З 2006 року Всесвітня Ліга Гіпертонії (World Hypertension League) за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) встановили щорічні події, присвячені цій темі, на 17 травня.

Своєчасна діагностика захворювань-здорова нація

Своєчасна діагностика захворювань-здорова нація

Сучасна медицина досягла такого рівня розвитку, що багато захворювань виліковуються на ранніх стадіях.  І в першу чергу завдяки лабораторним дослідженням. Саме вони допомагають виявити порушення в організмі,  підтвердити чи спростувати попередній діагноз та призначити правильне лікування.

International Nurses Day

Всесвітній день медичної сестри та медичного брата (International Nurses Day), які забезпечують пацієнтам турботу і піклування. Ваша чуйність і увага допомагають одужати.

Акція «Виміряй свій тиск»

До Всесвітнього дня медичної сестри провели акцію в місті «Виміряй свій тиск». Метою акції є підвищення обізнаності населення про хвороби серця,здоровий спосіб життя для їх попередження і пропаганда профілактичних заходів для зменшення смертності від серцево судинних захворювань.

Товариство Червоного Хреста України: через минуле до майбутнього

У Кам'янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбувся перфоманс: "Товариство Червоного Хреста України: через минуле до майбутнього", в якому здобувачі освіти відтворили історію Товариства Червоного Хреста України.

До Всесвітнього дня охорони праці 2023

Праця — одна з найважливіших здатностей людини, бо лише людина свідомо ставить перед собою мету створення знарядь праці, тобто відповідні речі, за допомогою яких вона впливає на предмети природи.

Атестація педагогічних працівників

Відбулося засідання Атестаційної комісії Хмельницької обласної ради, яке стало логічним завершенням атестаційного періоду 2022-2023 навчального року

Всеукраїнський конкурс есе «Мій Шевченко»

Вітаємо учасників Всеукраїнського конкурсу есе «Мій Шевченко»: здобувачів Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу Дарію Білецьку, Інну Насобкову, Діну Скідан та керівника - викладача Аллу МЕЛЬНИК з відзначенням ПОДЯКАМИ Конкурсу, що проводився за ініціативи громадської організації "Інноваційні обрії України". Зичимо учасникам мирного неба та нових творчих звершень!!!