Новини коледжа

Новини

ДЕНЬ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ‘Я

ДЕНЬ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ‘Я в Кам‘янець-Подільському медичному фаховому коледжі.

Екскурсія до медичної лабораторії Панакея

Дякуємо за наставництво та підтримку медичній лабораторії Панакея та колишньому випускникови Владиславу ДЕМБОВСЬКОМУ за отримані професійні (фахові) результати навчання.

World Mental Health Day

Всесвітній день психічного здоров’я (World Mental Health Day) або День ментального здоров’я у світі та в Україні відзначається щороку 10 жовтня. Свято покликане звернути увагу на проблеми, пов’язані з психічним станом людини, та для підтримки людей з подібними захворюваннями.Основна мета цього дня – привернути увагу кожної людини на важливість ментального здоров’я. Воно в першу чергу залежить від кожного з нас та наших рідних. Ми повинні навчитися зберігати стійкість та душевну рівновагу в найскладніших ситуаціях, а при необхідності – звертатися за допомогою до відповідних фахівців.

Зустріч з Іванною Стефʼюк

Здобувачі освіти Камʼянець- Подільського медичного фахового коледжу першого року навчання групи А (керівник групи Богдан Школовий) та групи Б ( керівник групи Людмила Вінницька) спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа відвідали Центральну міську бібліотеку імені Костя Солухи, де відбулася творча зустріч з письменницею, літературознавицею та етнографинею Іванною Стефʼюк.

Всесвітній День ментального здоров'я

10 жовтня - Всесвітній День ментального здоров'я у світі та в Україні і це - ідеальний привід нагадати, що піклування про себе та про своє ментальне здоров`я - найважливіший крок на шляху до відчуття щастя. Важливо пам`ятати це основа нашого добробуту, яке дозволяє нам долати стреси та труднощі у житті.

Урочиста педрада

Директор коледжу Віктор КЛИМ привітав присутніх з Днем працівників освіти, проінформував про підсумки педагогічної та супровідної діяльності працівників коледжу. Та нагородив грамотами викладачів та працівників коледжу.

Благодійний медичний форум MEDTALK

Здобувачі освіти Камʼянець-Подільського медичного фахового коледжу мали можливість долучитися до Благодійного медичного форуму MEDTALK, де збагатили свій кругозір у сфері медицини.

Об’єктові тренування з питань цивільного захисту щодо дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні пожеж

Об’єктові тренування з питань цивільного захисту щодо дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні пожеж

В Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі  відбулися показові об’єктові тренування з питань цивільного захисту щодо дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні пожеж з учасниками освітнього процесу на тему: «Дії керівного складу, формувань цивільного захисту, персоналу та здобувачів освіти коледжу  в разі пожежі у приміщеннях коледжу».

День працівника освіти

Завдяки нашим Збройним Силам України у Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулося  урочисте святкування Дня працівника освіти.