Новини коледжа

Новини

День захисників та захисниць України

День захисників та захисниць України

В День захисників та захисниць України, колектив Камʼянець- Подільського медичного фахового коледжу схилив голови в загальнонаціональній хвилині мовчання, вшанувавши памʼять полеглих Героїв. Тих, хто віддав життя за кожну мирну хвилину нашого життя, за кожного з нас. Вічна памʼять нашим Героям! Слава Україні! Героям слава!

День захисників та захисниць України

1 жовтня в Україні відзначається День захисників та захисниць України. З цієї нагоди здобувачі освіти Камʼянець- Подільського медичного фахового коледжу Михайлюк Анна(Іф/лГ), Атаманюк Іван (Іак), Тимченко Олександр (ІІак), Кривіцький Богдан (ІVфА)долучилися до благодійного забігу на підтримку поранених військовослужбовців. Забіг відбувся на Європейській площі 29 вересня 2024 року.

Всесвітній день серця

Людське серце – це дивовижний орган, витривалий та працьовитий, який безперестанно працює протягом усього нашого життя.

Медичні маніпуляції у медсестринстві

Вивчення освітнього компонента за вибором «Медичні маніпуляції у медсестринстві» здобувачами освіти Кам‘янець-Подільського медичного фахового коледжу спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Лікувальна справа відбувається на базі закладів охорони здоров‘я міста у тісній співпраці зі стейкхолдерами. Дякуємо за наставництво та підтримку медичній лабораторії Панакея та колишньому випускникови Владиславу ДЕМБОВСЬКОМУ за отримані професійні (фахові) результати навчання.

Збір коштів на закупівлю медикаментів

Викладачі, співробітники, студенти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу, медична сестра коледжу Неоніла Іванівна долучилися до збору коштів на закупівлю медикаментів на прохання нашого випускника Анатолія та його побратимів. Разом до перемоги!

Поліцейські нагородили студентку Кам’янець-Подільського медичного коледжу Адріану Гой

Поліцейські нагородили студентку Кам’янець-Подільського медичного коледжу Адріану Гой, яка врятувала постраждалого у ДТП хлопчика

Щорічна акція «Я - студент туристичного міста»

Здобувачі освіти перших курсів Камʼянець-Подільського медичного фахового коледжу в межах щорічної акції «Я - студент туристичного міста» занурились в історичне минуле міста. Допомогли їм в цьому одні із кращих працівників Камʼянець-Подільського державного історичного музею- заповідника Ірина Лехіцька та Галина Созанська, за що висловлюємо їм щиру вдячність!

Завітали гості з Тернопільського Національного медичного університету імені Івана Горбачевського

До Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу завітали гості з Тернопільського Національного медичного університету імені Івана Горбачевського. Учасники освітнього процесу Коледжу отримали відповіді на запитання стосовно умов вступу до вишу та були запрошені на благодійний медичний форум «MedTalk», який відбудеться у Тернополі.

Зустріч зі капітаном поліції

У Камʼянець- Подільському медичному фаховому коледжі в рамках адаптаційного періоду відбулась ознайомча зустріч студентів перших курсів з капітаном поліції Придругою Петром Омеляновичем, закріпленим за коледжем працівником сектору ювенальної превенціі ВВзГ Камʼянець- Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області