Тиждень з охорони праці та безпеки життєдіяльності

Тиждень з охорони праці та безпеки життєдіяльності

Пріоритетним завданням для адміністрації та педагогічного колективу коледжу є створення безпечних умов навчання для здобувачів освіти. В зв`язку з цим в коледжі з 22 квітня по 26 квітня проведено Тиждень з охорони праці та безпеки життєдіяльності.
Під час Тижня з охорони праці та безпеки життєдіяльності кураторами груп разом із інженером з охорони праці Тетяною Мазур, начальником сектору ювенальної превенції ВВзГ Кам'янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області капітаном поліції Родіною Катериною Олександрівною, інспектором відділу реагування патрульної поліції Кам'янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області капітаном поліції Олегом Рутиною, рятувальниками Державної пожежно-рятувальної частини № 5 державного пожежно-рятувального загону №2 головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області було проведено зустрічі зі здобувачами освіти задля попередження виникнення проблеми алкогольної та наркотичної залежності серед молоді в майбутньому та попередження дорожньо-транспортних пригод серед учасників дорожнього руху, пояснення основних правил поведінки під час пожежі.

Інженером з охорони праці Тетяною Мазур разом із  представником Кам`янець-Подільського районного відділу ГУ ДСНС України в Хмельницькій області начальником караулу №5 Державної пожежно-рятувальної частини Володимиром Онуфрийчуком та здобувачами освіти ІІІ курсу, спеціальності Медсестринство, освітньо-професійної програми Лікувальна справа, групи А проведено відкриту виховну годину для здобувачів освіти коледжу та учні 5-Б класу НВК №3 на тему: «Людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека – найвища соціальна цінність».

Проведено конкурс «Охорони праці очима здобувачів освіти». Також завідувачем бібліотеки Ларисою Сторожук було організовано книжкову виставку «28 квітня – Всесвітній день охорони праці».

29.04.2024