Новини коледжа

Новини

Збір коштів на закупівлю медикаментів

Викладачі, співробітники, студенти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу, медична сестра коледжу Неоніла Іванівна долучилися до збору коштів на закупівлю медикаментів на прохання нашого випускника Анатолія та його побратимів. Разом до перемоги!

Поліцейські нагородили студентку Кам’янець-Подільського медичного коледжу Адріану Гой

Поліцейські нагородили студентку Кам’янець-Подільського медичного коледжу Адріану Гой, яка врятувала постраждалого у ДТП хлопчика

Щорічна акція «Я - студент туристичного міста»

Здобувачі освіти перших курсів Камʼянець-Подільського медичного фахового коледжу в межах щорічної акції «Я - студент туристичного міста» занурились в історичне минуле міста. Допомогли їм в цьому одні із кращих працівників Камʼянець-Подільського державного історичного музею- заповідника Ірина Лехіцька та Галина Созанська, за що висловлюємо їм щиру вдячність!

Завітали гості з Тернопільського Національного медичного університету імені Івана Горбачевського

До Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу завітали гості з Тернопільського Національного медичного університету імені Івана Горбачевського. Учасники освітнього процесу Коледжу отримали відповіді на запитання стосовно умов вступу до вишу та були запрошені на благодійний медичний форум «MedTalk», який відбудеться у Тернополі.

Зустріч зі капітаном поліції

У Камʼянець- Подільському медичному фаховому коледжі в рамках адаптаційного періоду відбулась ознайомча зустріч студентів перших курсів з капітаном поліції Придругою Петром Омеляновичем, закріпленим за коледжем працівником сектору ювенальної превенціі ВВзГ Камʼянець- Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області

Зустріч із психологом Міського Центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді

Відбулося засідання керівників академічних груп Камʼянець-Подільського медичного фахового коледжу, на якому розглянуто основні напрямки виховної роботи коледжу та в межах створення безпечного освітнього середовища організована зустріч з психологом Міського Центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді Віталієм Поліщуком. Під час зустрічі обговорили тему наркотичної залежності серед студентської молоді, причин її появи, шляхи виявлення та профілактики.

Тиждень профілактики правопорушень

З 3 по 6 вересня 2024 року у Камʼянець-Подільському медичному фаховому коледжі відбувся тиждень профілактики правопорушень серед студентської молоді, в ході якого відбулися зустрічі здобувачів освіти усіх груп та батьківської громадськості з працівниками сектору ювенальної превенціі ВВзГ Камʼянець- Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області: капітаном поліції Родіною Катериною Олександрівною, лейтенантом поліції Стремінським Денисом Вячеславовичем, капітаном поліції Придругом Петром Омеляновичем. Дякуємо їм за тісну співпрацю з нашим колективом!

З Днем Знань!

Дорогі здобувачі спеціальності 223 Медсестринство ОПП Акушерської справи  першого та третього років навчання! Бажаю вам у новому навчальному році наснаги та легкого старту. Нехай ваш шлях у світі знань буде яскравим та успішним, сповненим цікавими подіями, незабутніми враженнями та високими досягненнями!

Нехай заняття будуть мирними та спокійними!

Зі святом! З початком нового, Переможного, навчального року!

Підсумкове засідання педагогічної ради

Завершальним етапом роботи педагогічного колективу Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу стало підсумкове засідання педагогічної ради.