Новини коледжа

Новини

Ми - нащадки козацької слави

Ми - нащадки козацької слави

Кам’янець-Подільський медичний фаховий коледж приєднується до флешмобу єдності до Дня Українського козацтва (свято Покрови) та Дня захисників та захисниць України «Ми - нащадки козацької слави».

День відкритих дверей в Центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи

Здобувачі освіти I курсу спеціальності "Акушерська справа" (керівник групи Олександр Сабадаш) побували в просвітницькому просторі "Український сад" Кам'янець-Подільської міської бібліотеки імені Костя Солухи, в межах якого розпочала свою діяльність виставка-інсталяція "Кам'янець- соборна столиця України", організована з нагоди Всесвітнього дня туризму.

Естафета поколінь

Центральний стадіон міста Кам'янця-Подільського наповнився молодечою енергією спортсменів усіх років - тут відбувся легкоатлетичний командний забіг "Естафета поколінь" (4 по 100 метрів).

Об’єктові тренування з питань цивільного захисту щодо дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні пожеж

В Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі  відбулися показові об’єктові тренування з питань цивільного захисту щодо дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні пожеж з учасниками освітнього процесу на тему: «Дії керівного складу, формувань цивільного захисту, персоналу та здобувачів освіти коледжу в разі пожежі у приміщеннях коледжу».

Участь першокурсників у акції "Я студент туристичного міста"

Довгоочікувана акція "Я студент туристичного міста", яку традиційно організовує Департамент гуманітарної політики Кам'янець - Подільської міської ради за підтримкою Кам'янець- Подільського державного історичного музею- заповідника, стала для першокурсників Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу справжнім випробуванням.

Твоє життя – твій вибір

«Здоров’я — це стан фізичного, духовного та соціального благополуччя, а не тільки відсутність хвороб і фізичних дефектів».

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

Студенти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу підтримали щорічну подію - Всесвітній день прибирання "World Cleanup Day" в Україні.

Краєзнавча імпреза "Скарб Устима Кармалюка" в рамках Днів Європейської спадщини

Студенти другого  курсу спеціальностей 223 Медсестринство Лікувальна справа та 224 Технології медичної діагностики та лікування разом з керівником групи Ольгою СТОЦЬКОЮ відвідали Центральну міську бібліотеку імені Костя Солухи.

Освітянський сніданок на тему: "Дотримання академічної доброчесності"

Представники Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу в рамках Тижня громадянського суспільства взяли участь у Освітянському сніданку на тему "Дотримання академічної доброчесності". Організатором заходу виступила Громадська організація "Кам'янець-Подільський "РАТУША" разом з партнерами - Кам'янець-Подільська міська рада, учасники проекту "Волонтер в законі", сектор дотриманням прав людини Кам'янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області.