Новини коледжа

Новини

Особистість. Психічні якості особистості

В Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі було проведено відкрите заняття з дисципліни «Основи загальної та медичної психології» з використанням інтерактивних технологій викладачем Антоніною ВОЗОВИЧ на тему: «Особистість. Психічні якості особистості» в групі 2 курсу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа група Б 2 підгрупа.

Атестація за освітньо-професійною програмою Акушерська справа

В Кам‘янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулась атестація здобувачів освіти спеціальності 223 Медсестринство за освітньо-професійною програмою Акушерська справа. Здобувачі освіти складали практично-орієнтовний іспит. Голова екзаменаційної комісії, Олександр Гурський, відмітив високий рівень теоретичної та практичної підготовки здобувачів та побажав їм успіхів у майбутній професійній діяльності.

Майстер-класи для внутрішньо переміщених осіб та підлітків з деокупованих територій

Здобувачі освіти Кам‘янець-Подільського медичного фахового коледжу, волонтери міської організації ТЧХУ Коваль Максим, Байцурак Дар‘я та Касапчук Антоніна провели декілька майстер-класів для внутрішньо переміщених осіб та підлітків з деокупованих територій, які завітали до нас на свята.

Відкрите заняття з хірургії

В КПМФК було проведено відкрите заняття з дисципліни «Хірургія» з використанням інтерактивних технологій викладачем Світланою Гаймер на тему: «Транспортна і лікувальна іммобілізація»

Вітаємо Інну НАСОБКОВУ з перемогою

Вітаємо Інну НАСОБКОВУ з перемогою

Вітаємо Інну НАСОБКОВУ, що посіла перше місце у третьому (обласному) етапі Xlll Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка. Викладач - Алла МЕЛЬНИК. Бажаємо подальших творчих звершень!!!

Патріотичний квест «100 причин пишатися Україною»

Кажуть, що свобода - це розкіш, яку не кожен може собі дозволити і ми, українці, як ніхто інший, розуміємо ці слова та ніколи її не віддамо.