Новини коледжа

Новини

Історію Міжнародної організації Червоного Хреста

На черговому засіданні слухачі Університету та здобувачі освіти розглянули історію Міжнародної організації Червоного Хреста, яка тісно пов’язана з історією нашого коледжу. Щиро вдячні колегам за співпрацю.

Заняття з англійської мови на тему: «Технології та засоби навчання. Інтернет»

Відбулось відкрите практичне заняття з англійської мови на тему: «Технології та засоби навчання. Інтернет» у групі «А» І курсу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа
Викладач: Галина Костенчук.

Всесвітній день психічного здоров'я

Всесвітній день психічного здоров'я відзначається 10 жовтня щорічно.

Наймасовіша одночасна симуляція серцево-легеневої реанімації

Друзі, нам це вдалося!

Рекорд України в номінації «Наймасовіша одночасна симуляція серцево-легеневої реанімації» встановлено!

Навчання з першочергових заходів

Учасники освітнього процесу розпочали навчання за очною (змішаною) формою. Основна мета працівників коледжу – створення безпечного освітнього середовища.

Навчання з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту

З 10 по 30 травня 2022 року в Кам`янець Подільському фаховому коледжі проводилось навчання з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту...

Всесвітній день боротьби з вірусними гепатитами

До Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами в кабінеті доклінічної практики з інфектології та епідеміології проведено день відкритих дверей.

День Європи в Україні

Вчора студенти Кам'янець -Подільського медичного фахового коледжу відзначали День вишиванки, а сьогодні, 19.05.2023 року сміливо крокують до Євросоюзу, знайомлячись з новим указом президента про святкування Дня Європи в Україні - 9 травня.