Новини коледжа

Новини

23.03.2022
Атестація педагогічних працівників

Атестація педагогічних працівників

В Кам´янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії щодо розгляду матеріалів із питань атестації педагогічних працівників, прийняття рішень (у межах своєї компетенції про відповідність педагогічних працівників займаній посаді), присвоєння кваліфікаційних категорій (встановлення відповідності раніше присвоєним категоріям), порушення клопотання перед атестаційною комісією Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації про атестацію педагогічних працівників на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічного звання (про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії, званню).

Кандидатури на посаду директора

Кандидатури на посаду директора

Відповідно до листа Хмельницької обласної ради №107/01-11 від 28.01.2022 року для рейтингового голосування претендентів на посаду директора Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу вносяться кандидатури:

Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Міжнародна проектна діяльність як складова розвитку професійної майстерності спеціалістів медсестринства

Міжнародна проектна діяльність як складова розвитку професійної майстерності спеціалістів медсестринства

16 грудня викладачі та здобувачі освіти Кам ‘янець-Подільського медичного фахового коледжу набули неоціненного досвіду, взявши участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції: «Міжнародна проектна діяльність як складова розвитку професійної майстерності спеціалістів медсестринства», яка була проведена на базі Вищої Школи Агробізнесу в Ломжі (Польща) за участі співорганізаторів КЗ «Костянтинівський медичний фаховий коледж» (Україна).

Андріївські вечорниці «Ой, Андрію, даруй нам надію!»

Серед зимових свят виділяється мабуть найцікавіше – день Андрія Первозваного, чи як його ще називають у народі Калита. Свято припадає на 13 грудня і є логічним продовженням молодіжних гулянь, де хлопці та дівчата шукали собі пару для майбутнього подружнього життя. Звичаї та обряди мають дохристиянський характер: ворожіння, закликання, ритуальне кусання калити. 13г рудня у стінах гуртожитку Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу відбулися Андріївські вечорниці, проведення яких вже стало хорошою традицією підкерівництвом вихователя Оксани Оксана Бурденюк Відтворивши обряд проведення вечорниць відбулись веселі забави, і душевні розмови, і смачні вареники. А головним є те, що знову вдалось порину в ту атмосферу свята, яка не підвладна плину часу та зміні поколінь.

Конкурс на заміщення посади директора

Конкурс на заміщення посади директора

Хмельницька обласна рада оголошує конкурс на заміщення посади директора Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Традиційно відзначаємо Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

Тестування процедур. День четвертий.

Тестування процедур шляхом навчання інструкторів першої допомоги серед викладачів та студентів з метою поширення досвіду серед населення.