Новини коледжа

Новини

Зустріч з Дафною Максимов Шарон

Здобувачі освіти других курсів Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу мали онлайн - зустріч з Дафною Максимов Шарон - освітнім психологом, міжнародним експертом по роботі з травмою у дітей і підлітків, керівником міжнародного проєкту Хібукі - терапія. Мова йшла про бібліотерапію, яка є складним поєднанням книговедення, психології та психотерапії.

Кобзар у Кам'янці

У Кам'янець-Подільський медичний фаховий коледж завітали працівники Кам'янець - Подільського державного історичного музею Ольга Венгрова та Лілія Валяровська, щоб провести для здобувачів освіти перших курсів музейну годину "Кобзар у Кам'янці" присвячену 210-ій річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Захоплююча розповідь про митця відкрила нові несподівані сторінки його життя.

Єднаймо душі словом Кобзаря

Єднаймо душі словом Кобзаря

Кам'янець-Подільський медичний фаховий коледж долучається до флешмобу "Єднаймо душі словом Кобзаря! " з нагоди 210 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка великого українського поета, художника, громадського діяча.

Відкриття Молодіжного простору

Здобувачі освіти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу взяли участь у відкритті Молодіжного простору створеного Товариством Червоного Хреста України в Кам'янець-Подільському за фінансової підтримки Данського Червоного Хреста у партнерстві з SOS Штаб громадянської оборони.

Фрідріх Віталіна "Ой, ти місяцю"

Віталіна Фрідріх - здобувач освіти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Лікувальна справа ІІІ курсу групи А, солістка народної музичної студії "Нове тисячоліття" Кам'янець-Подільського міського будинку культури, талановита донька своїх батьків.

Буковинський державний медичний університет

До нашого коледжу завітали викладачі та здобувачі освіти Буковинського державного медичного університету. Декан Олександр Буряк розповів нашим студентам про правила прийому до університету, а керівник центру симуляційної медицини БДМУ Віталій Смандич разом зі своїми колегами та здобувачами освіти показали та дали змогу відпрацювати на манекенах інтубацію трахеї, введення оро- та назофарингеальної трубок.

Брейн-ринг "Кам'янець і Магдебурзьке право"

Команда здобувачів освіти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу у складі Назаренко Антона (ІІфА) та Юника Олексія (ІІфВ) взяли участь у історичному брейн-рингу "Кам'янець і Магдебурзьке право", який проходив у Ратуші Кам'янець-Подільського державного історичного музею-заповідника. В ньому взяли участь 12 навчальних закладів міста вищої та передвищої освіти.  Більш як двогодинний марафон знань з історії рідного міста показав, що молодь чудово володіє історією рідного краю.Дякуємо організаторам за неймовірну атмосферу, нові можливості та чудові враження!

YABC «Молодь, як агенти поведінкових змін»

Інструктори ініціативи YABC, волонтери Кам'янець-Подільської міської організації Товариства Червоного Хреста України, здобувачі освіти ІV курсу Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу Дарія Байцурак і Максим Коваль провели сесію з YABC для здобувачів освіти першого курсу коледжу.

Активний діалог "Кожен з нас воїн"

В переддень другої річниці повномасштабного вторгнення окупантів на Україну в Центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи відбувся активний діалог "Кожен з нас воїн", де учасник бойових дій з перших днів війни Павло Білоус поділився своїм військовим та життєвим досвідом із здобувачами освіти Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу груп ІІІфБ та ІІфА (керівник групи Ігор Криворучко).