Новини коледжа

Новини

Зустріч із психологом Міського Центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді

Відбулося засідання керівників академічних груп Камʼянець-Подільського медичного фахового коледжу, на якому розглянуто основні напрямки виховної роботи коледжу та в межах створення безпечного освітнього середовища організована зустріч з психологом Міського Центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді Віталієм Поліщуком. Під час зустрічі обговорили тему наркотичної залежності серед студентської молоді, причин її появи, шляхи виявлення та профілактики.

Всесвітній день першої допомоги

Всесвітній день першої допомоги

З нагоди відзначення Всесвітнього дня першої допомоги завідувач навчально-виробничої практики, викладач хірургії Сергій Юрков та завідувачка відділення, викладачка хірургії Світлана Гаймер Кам'янець-Подільський Медичний Коледж, які є також інструкторами з першої допомоги  міської організації ТЧХУ провели відкритий професійно орієнтований захід «Естафета з першої допомоги».

Тиждень профілактики правопорушень

З 3 по 6 вересня 2024 року у Камʼянець-Подільському медичному фаховому коледжі відбувся тиждень профілактики правопорушень серед студентської молоді, в ході якого відбулися зустрічі здобувачів освіти усіх груп та батьківської громадськості з працівниками сектору ювенальної превенціі ВВзГ Камʼянець- Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області: капітаном поліції Родіною Катериною Олександрівною, лейтенантом поліції Стремінським Денисом Вячеславовичем, капітаном поліції Придругом Петром Омеляновичем. Дякуємо їм за тісну співпрацю з нашим колективом!

З Днем Знань!

Дорогі здобувачі спеціальності 223 Медсестринство ОПП Акушерської справи  першого та третього років навчання! Бажаю вам у новому навчальному році наснаги та легкого старту. Нехай ваш шлях у світі знань буде яскравим та успішним, сповненим цікавими подіями, незабутніми враженнями та високими досягненнями!

Нехай заняття будуть мирними та спокійними!

Зі святом! З початком нового, Переможного, навчального року!

Підсумкове засідання педагогічної ради

Завершальним етапом роботи педагогічного колективу Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу стало підсумкове засідання педагогічної ради.

Молоді спеціалісти

Збулась найзаповітніша мрія здобувачів освіти Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми "Лікувальна справа" та спеціальності 224 Технології медичної діагностики та лікування освітньо -професійної програми "Лабораторна діагностика" - вони стали дипломованими спеціалістами.

Підтримка Збройним Силам України

Колектив Кам'янець - Подільського медичного фахового коледжу мав за честь відправити чергову підтримку Збройним Силам України - зарядну станцію. Усім миру та Перемоги!

Навчання з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту працівників коледжу

Загальновідомо, що немає нічого ціннішого за людське життя і здоров’я. В Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі приділяється належна увага охороні праці та створенню безпечних умов для учасників освітнього процесу, створення безпечних умов в освітньому середовищі.

Історична година "Герої серед нас"

У Кам'янець-Подільському медичному фаховому коледжі для здобувачів освіти перших курсів відбулась історична година "Герої серед  нас", присвячена Дню Героя. Її провів Славко Полятинчук - голова Кам'янець - Подільського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка.