Новини коледжа

Новини

Тренування з цивільної оборони

Тренування з цивільної оборони

Проведене спеціальне об’єктове тренування за темою: «Дії керівного складу, комісії з Надзвичайних ситуацій, штабу цивільного захисту у разі ліквідації пожежі».

Медичний огляд першого курсу

Медичний огляд першого курсу

Для студентів першокурсників відбувся медичний профілактичний огляд за участю медичних спеціалістів міста та із залученням студентів випускних курсів.

Всеукраїнська конференція

Всеукраїнська конференція

Відбулася Всеукраїнська конференція з теми: «Стандартизація сестринського процесу надання медичної допомоги: професійний догляд за важкохворим пацієнтом з інсультом»

Волонтерська робота

Волонтерська робота

15 серпня 2016 року військовослужбовці із Центру розмінування відправились на схід України боронити нашу країну. Провести вояків у далеку дорогу разом з іншими прийшов наш директор Клим В.С.. До усіх присутніх звернувся начальник Центру розмінування, полковник Володимир Родіков, який подякував за допомогу в облаштуванні мобільного банно-прального комплексу для військовослужбовців Центру розмінування та вручив подяку колективу Кам’янець-Подільського медичного училища.

Всеукраїнській акції «Free Ukraine» до 25-річчя Дня незалежності України

30.05.2016 року Кам’янець-Подільське медичне училище взяло участь у Всеукраїнській акції «Free Ukraine» до 25-річчя Дня незалежності України

30.05.2016
Прекрасні студентські роки…

Прекрасні студентські роки…

Медичне училище радо зустрічало своїх вихованців – групу спецфельдшерів 1976 року випуску. Серед них: Уляницький  Ю., Лапінський Є., Повержук О., Боднар В., Жук В., Рудий І., Татарін М., Чемич М., Матвійчик В. Петров В., Кочепуд В., Качан М., Ясінецький В., Грицик В.

Я - рятівник

Я - рятівник

"Я - рятівник", - під такою назвою в місті для школярів стартували курси з надання першої медичної допомоги. Міська організація Товариства Червоного Хреста, міське управління освіти і науки та колектив нашого закладу поставили перед собою мету навчити учнів шкіл міста надавати першу медичну допомогу.

Привітання до великодня директора Кам'янець-Подільського медичного училища

27.04.2016