Новини коледжа

Новини

Завершальний етап атестаційного періоду 2022-2023 навчального року

У Кам'янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулось засідання атестаційної комісії І рівня, яке стало завершальним етапом атестаційного періоду 2022-2023 навчального року.

Всесвітній день поезії

Всесвітній день поезії

У Всесвітній день поезії вітаємо всіх майстрів поетичного слова! Бажаємо сповнення творчих задумів та мрій. Хай ваше слово буде завжди потрібним, лікує душу і приносить кожному читачу задоволення, а відтак - буде вічним.

Засідання «Школи педагогічної майстерності»

В Кам’янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулось засідання «Школи педагогічної майстерності». Засідання проводилось у вигляді презентації творчих звітів, де викладачі демонстрували своє методичне забезпечення в міжатестаційний період 2018-2023 навчальний рік.

Медична форма

Виховний захід, який популяризує медичну форму проведено 14 березня 2023 року завідувачкою відділення та викладачем хірургії Світланою ГАЙМЕР у формі дебатів. Експерти зі складу здобувачів освіти: Діана ГОДОВАНЮК, Дмитро БИСЬ, Крістіна АНДРІЄШИНА, Юрій ЛАСКАВЮК, Катерина КОТИК донесли всю велич, красу та зміст спеціальної форми медичного працівника.

Scientia - potentia est

«Scientia - potentia est» — «знання — сила». Під таким гаслом 13 березня 2024 року проведено практичне заняття з освітнього компонента Внутрішня медицина у першій підгрупі групи «В» третього курсу спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Лікувальна справа викладачем Тетяною Мошак на тему «Атеросклероз. Ішемічна хвороба серця. Стенокардія. Етапи медсестринського процесу"».  

Онлайн-марафон «Єднаймо душі словом Кобзаря!»

Підсумками участі у літературному онлайн-марафоні «Єднаймо душі словом Кобзаря!», присвяченому пам’яті Тараса Шевченка, були нагородження дипломами учасників марафону.

Стосунки з однолітками. Гуманність, толерантність

В КПМФК викладачем Ларисою БУЙНИЦЬКОЮ було проведено відкрите практичне заняття з предмету "Англійська мова" з використанням інтерактивних технологій навчання з теми: "Стосунки з однолітками. Гуманність, толерантність"

Емоційно-вольові процеси

В КПМФК було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Основи загальної та медичної психологіі» з використанням інтерактивних технологій викладачем Ганною Дзікевич на тему: «Емоційно-вольові процеси» в групі В 2 підгрупа ІІ курсу спеціальності 223 Медсестринство Лікувальна справа.

Хірургічний квест

В нашому коледжі завідувачем навчально-виробничої практики, викладачем хірургії Сергієм ЮРКОВИМ проведений відкритий професійно орієнтований захід з хірургії «Хірургічний квест». В заході брали участь здобувачі освіти IV курсу спеціальності 223 Медсестринство освітньо-професійної програми Лікувальна справа.