Новини коледжа

Новини

Доброчесність, яка противиться прийдешньому злу, називається хоробрістю

В Кам'янець - Подільському медичному фаховому коледжі з нагоди Міжнародного дня академічної доброчесності  відбулася інформаційна виховна година інтерактивного характеру «Доброчесність, яка противиться прийдешньому злу, називається хоробрістю»

Перші з Честю

До Кам‘янець-Подільського медичного фахового коледжу зі словами вдячності про допомогу відділу прикордонної служби тип «С» завітав випускник коледжу Владислав МАРТИНОВИЧ, який передав прапор з підписами бійців.

Написання  Радіодиктанту національної єдності

Викладачі та здобувачі освіти Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу долучилися до написання Радіодиктанту національної єдності.

Скарби писемні - скарби вічні

З нагоди Дня української писемності і мови в центральній бібліотеці імені Костя Солухи відбувся конкурс читців поезії "Скарби писемні - скарби вічні".

Майстер-клас з першої допомоги

Проведений майстер-клас з першої допомоги для здобувачів освіти першого курсу відділення «Агрономія».

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

В Кам'янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбувся І етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Відповідно до указу Президента України «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 571.

Сесія курсу LifeSkills

Здобувачі освіти першого курсу Кам'янець-Подільського медичного фахового коледжу мали можливість покращити свої життєві навички, необхідні для гармонізації свого існування у суспільстві. Це стало можливим через їх участь у сесії курсу LifeSkills від Товариства Червоного Хреста України в Кам'янці-Подільському.

Відкриття навчального року Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл (Джура)

У Кам'янець-Подільському медичному фаховому коледжі відбулося відкриття навчального року Всеукраїнської дитячо - юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").